dissabte, 12 de març del 2011

“Pensa diferent”




Trobo que és un gran encert l'eslògan de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS-ENTESA. Efectivament cal pensar diferent per poder actuar de forma diferent als altres. Pensar els programes electorals diferents a la lògica del integrisme neoliberal. Pensar propostes diferents al pensament del creixement sense límits. Pensar diferent als que pensen que la descentralització autonòmica satisfà els desitjos d’autogovern . Pensar diferent als que parlen d'unitat i practiquen l'exclusió. Pensar, en fi, diferent als que pensen que els progressistes tenim perduda la batalla del 22 de maig.

Ben al contrari: La dreta fins ara “unida en el destino universal” del PP està més dividida que mai, és un misteri qui d'ells arribarà sense una imputació i retirada de passaport a la cita electoral i ... ara els ha entrat una certa depressió perquè sembla que la situació econòmica pot millorar amb una bona temporada turística que faci reviscolar l'ocupació.

A Mallorca, la gent de PSM-INICIATIVAVERDS-ENTESA hem fet els deures per fer possible que l'experiència de governs de progrés pugui seguir, amb més força i fermesa, els pròxims quatre anys. És la coalició de la suma, de la rebel•lia , de la bona gent que volem lluitar junts.

"I volem viure junts
els temps nous que vindran
i volem lluitar junts
per tot el que hem lluitat
"
RAIMON (Viure junts)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada