dilluns, 25 de juliol del 2011

BAUZARIDAD

L’entrevista de José Ramón Bauzá (President de la CAIB) al diari Público de diumenge passatés una bona prova del que ens espera per els propers anys. El president fa, al meu entendre, una exhibició d’un messianisme dretà que frega l’antipolítica d’aquells que predicaven que “las ideologia se han acabado”. Les respostes del president Bauzá dibuixen una mena de literatura d’un regim personalista que ja té un discurs per justificar la seva acció de govern. Un discurs fet sobre la mentida, la rancúnia i algunes idees més antigues que el fil negre.
Dir, com diu el president, que “yo lo que quiero es actuar con la responsabilidad de mi cargo y no con la demagogia de un partido político” és, a la vista del conjunt de l’entrevista, una mentida. La rancúnia li vessa quan parla del afer de la trànsfuga d’ Alcúdia.
Però el més preocupant és quan diu que ells ja han començat a generar confiança econòmica perquè ja han començant a venir inversors que tenen ganes de fer projectes a Balears. A Balears o per a Balears? Inversos o taurons? De fora han de venir els que ens han de treure del pou? Sona fatal!
Sona a aquell model de creixement implantat per el president Mates. El matisme reconvertit a la Bauzaridad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada