dijous, 22 de desembre del 2016

Hipocresia dretana


La hipocresia de la dreta és infinita. Ara resulta que l'obertura d'expedients a les diputades Xelo Huerta i Montse Seijas i al militant podemita Daniel Batxiller, és una prova irrefutable que Podem és un partit antidemocràtic (sic). És evident que intenten que vegem la palla en l'ull aliè (de Podem) però no la biga en l'ull propi (de PP i altres dretes).

Argumenten que el motiu de la possible sanció és per un fet que no s'ha substanciat, car no han votat en contra dels Pressupostos de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Però la veritat sembla ser una altra:
Segons el que se sap pels mitjans de comunicació, l'expulsió de les diputades Xelo Huertas i Montse Seijas i de senyor Batxiller -si finalment es confirmen les tres - no serà per una o una altra votació dels pressupostos de la CAIB. El tema va d'un intent de les dues expedientades i del expedientat de condicionar un acord Govern-Podem sobre aquests pressupostos,  a un cas de "presumpte" nepotisme. A mi em sembla molt bé que els partits polítics siguin molt rigorosos en impedir intents i pràctiques de nepotisme i d'amiguisme.

A parer meu, això junt amb altres coses, és fonamental per a la democratització de debò dels partits polítics que, alhora, és fonamental per - Vade retro, Satanas!- democratitzar la democràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada