dimarts, 4 de novembre del 2014

Diari d'un candidat testimonial (II): Un dubte



Palma és clau per a un bon resultat de MÉS per Mallorca aquest mes de maig. Alhora és un una placa difícil (metropolitanitzaciño, impacte de les TV estatals...). Els resultats de Palma seran determinants per a derrotar al PP. Però sobretot, un altre govern municipal a Cort és imprescindible per a una Mallorca que faci front –amb garanties d’èxit- als reptes de les desigualtats. La castellanització, la recentralització, la descohesió social o el col·lapse ecològic.


Idò justament a Palma les primàries de MÉS tenen, a diferència del que passa al Parlament o en el Consell de Mallorca, dos candidats a encapçalar la llista. No estic massa segur que això ens afavoreixi, ni que ajudi al canvi polític.


Una cosa és presentar-se per a formar part de la llista (que forçosament serà, en coherència de la pluralitat de MÉS, plural ), i una altra cosa és voler-la liderar. Hi ha diferencies, matisos, accents diferents entre una proposta de lideratge i l’altra?


A parer meu, la política té sentit i valor (i valors!) si conté en si mateixa i, alhora persegueix, un nou projecte de societat.


Hi ha dos projectes per liderar la candidatura de MÉS per Palma?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada