dilluns, 10 de novembre del 2014

Diari d’un candidat testimonial (IV): Antoni Noguera de batle, mitja dotzena de zeros garantits



Observ que les primàries de MÉS per Mallorca s'animen força. A l'espera del cens definitiu, sembla que la mobilització en inscripcions per votar ha estat un èxit. Un símptoma del canvi que es produirà al maig de 2015.

L'animació també es nota a les xarxes socials. Algunes candidates i alguns candidats, fan públiques les seves preferències. Car hi ha dos candidats per encapçalar la llista, això té especial interès pel que fa a les primàries de Palma.

Aquest candidat testimonial (qui em vulgui votar que em voti per a suplent), no s'estarà de fer-ho: Deman el vot per a què Antoni Noguera encapçali la llista de MÉS per Palma (seguit de Neus Truyol)

Amb Antoni Noguera de batle –per molt malament que es trobi la caixa de Cort- tenim garantit que podrem avançar cap a mitja dotzena de zeros:

Zero pobresa. Zero provincialisme-“cutrerio". Zero corrupció. Zero incultura. Zero iniquitat. Zero destrucció de territori i de patrimoni.


Si a més a més hi ha recursos (o se’n recapten més dels que més en tenen i dels que ens empobreixen a base d' espoliar-nos) per fer coses ... Palma serà l’hòstia!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada