dijous, 7 de juliol del 2011

PEP IGNASI AGUILÓ, DIXI

Pero yo no creo que haya una política de empleo, sino políticas económicas que generan empleo, y que pasan por reducir el déficit público para liberar recursos que puedan llegar a las empresas que al fin y al cabo son las que crean empleo(Diario de Mallorca 23-06.2011)

La realitat és que les administracions publiques són, encara ara, dels majors ocupadors que hi ha en la majoria d’economies de mercat. Segons l’OIT l’ocupació publica oscil•lava a l’any 2004 entre el 14% de Turquia i el 34% de Suècia. A Espanya era del 16%, igual que als Estats Units d’Amèrica!

Sólo hay un camino: reducir gastos y rebajar déficit” (Ultima Hora 26.06.2011)

Idò ja ho sabeu. No hi ha altra política econòmica possible que la de l’austeritat turboliberal. El Vicepresident econòmic del Govern de les Illes Balears ens recorda als apocalíptics ultradretans de la falsa teoria del “fi de la història”. Segur que la pertinença a l’elit acadèmica que no foren capaços de preveure la crisi financera (o no ho varen voler veure per que es corromperen) dóna molta seguretat.

Manera prové de l’esquerra i jo d’allò que seria una economia més liberal. Ell ve d’allò que diríem una esquerra tradicional, que agafa la forma de keynesianisme, i la meva trajectòria no és tan sols liberal, sinó ortodoxa (Diari de Balears 29.06.2011)

No s’avergonyeixi digui que vostè és molt de dretes i ens entendrem tots! Segurament no ho diu perquè el seu jefe extremeny a dictat sentencia: No hi ha polítiques ni de dretes ni d’esquerres... (sempre que governin ells, és clar!) )

Quina creu, Senyor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada