dissabte, 29 de gener del 2011

Carta a dBalears (no publicada)


Business opinió?
(A propòsit de les critiques de Pere Muñoz a Joana Barceló)

Sempre són respectables les opinions critiques sobre qualsevol tasca de govern. Sobre la política turística de Balears no només és respectable, sinó necessària. L’ importància del turisme aconsella establir “zones d’ amplis acords” però a mi no m’agraden els anomenats “Pactes d’Estat” que solen amagar la pretensió d’imposar la política dels poderosos i de negar polítiques turístiques alternatives. (Una democràcia de consens permanent no duraria pas gaire com a democràcia diu Tony Judt en el seu llibre “El món no se’n surt”).
Però l’atac a la Consellera de Turisme i Treball que, el passat 18 de gener, va fer Pere Muñoz en el seu habitual article al dBalears dels dimarts, crec se passa de mida. Una cosa és opinar críticament i una altra és aprofitar el privilegi del qui té una tribuna setmanal per tractar d’incompetent a una consellera. (Pensava que els insult eren marca registrada de la "Brunete Mediatica")

¿Segur que Pere Muñoz no té cap discrepància de business amb la conselleria del carrer Montenegro? ¿Ens ho podria explicar algun dimarts?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada